arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Vitalic
26 jan 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Contrefa├žon
Opening deuren: 19:00

2017 wordt het jaar van de grote terugkeer van dé pijler van de Franse electro-scene! Zopas kondigde Vitalic nog aan dat zijn vierde langspeler op 20 januari 2017 in de rekken ligt en onthulde hij in één beweging ook de eerste single Waiting For The Stars, maar nu is er ook meteen al een rendez-vous met zijn Belgische fans. Op donderdag 26 januari staat hij op de planken in de AB!

Al sinds de release van zijn debuutplaat OK Cowboys, waarop hyperkinetische electro hand in hand gaat met fanfares en elektrische gitaren, streeft Pascal Arbez-Nicolas ernaar om zichzelf telkens opnieuw uit te vinden, en de Franse electroschool te herdefiniëren. Zijn onnavolgbare, energieke en melodieuze stijl kennen we van klassiekers uit het clubcircuit, zoals Poney, La Rock 01, My Friend Dario of You Prefer Cocaine. Zijn muziek steunt op unieke melodieën en doorbreekt barrières met de mix van techno, disco, pop en rock. Een ware inspiratie en een frisse nieuwe wind voor de Franse scene. Vandaag kijkt Vitalic uit naar de release van Voyager, zijn vierde album waarvoor hij de mosterd haalde bij de kosmische disco uit de jaren ’80. De nieuwe plaat is een energiebom bol van de synthesizers, met inspiratiebronnen als Moroder, Carpenter, Patrick Cowley en Cerrone. Waiting For The Stars is de perfecte intro. Maak je op voor een heftige muzikale tocht, een retro-futuristische ruimtereis met gewichtloze danspasjes. Een zeer langverwachte comeback voor een artiest buiten categorie... dat wordt een onmisbaar concert op donderdag 26 januari 2017, in de Ancienne Belgique! 

Published: 26/10/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 28 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.