arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Two Door Cinema Club
27 jan 2020 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Circa Waves
Opening deuren: 19:00

Het drietal uit Bangor (Ierland) deed Rock Werchter eerder deze zomer nog daveren met hun knettergekke en energieke songs. Met hun jongste worp tekent Two Door Cinema Club voor een geslaagde comeback, en die plaat stellen ze op 27 januari met veel plezier nogmaals aan ons land voor met een concert in de AB!

TDCC brak in 2010 door met het briljante debuut Tourist History, en transformeerde sindsdien door de jaren, albums en tournees heen tot een internationale indie-gigant. Met hun vierde plaat leverden ze recent nog een nieuw juweeltje af. False Alarm werd geproducet door Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM), en bevat met onder meer de singles Talk, Satellite, Dirty Air en Once een slimme mix van pop, elektro en subtiele rockgitaren. Een schot in de roos, en een succesrecept voor laaiende concerten!

Published 02/09/2019

Ticketinfo