arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
TW Classic 2019
14 jul 2019 - Festivalpark, Werchter

TW Classic 2019 kent zijn affiche. En die rockt flink. Bon Jovi is de topact van het dagfestival, dat op zondag 14 juli plaats zal vinden in het Festivalpark. Ook werd reeds bekendgemaakt dat John Fogerty met het beste van Creedence Clearwater Revival naar TW Classic 2019 komt. Vandaag worden Anouk, Skunk Anansie, John Butler Trio, Switchfoot en Jimmy Barnes aan de affiche toegevoegd. Een nieuwigheid nog: festivalgangers kunnen na afloop van TW Classic een nachtje kamperen in Werchter. Voor de eerste keer wordt een festivalcamping geopend voor de bezoekers van het dagfestival. Weet meer via twclassic.be.

Update: 29/01/2019

OVER TW CLASSIC: TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van artiesten met een straf palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Editors, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams, Kraftwerk, Bruce Springsteen & The E Street Band en Guns N' Roses sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2019 vindt op zondag 14 juli plaats in het Festivalpark in Werchter.

 

Ticketinfo