arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
TW Classic 2018
14 jul 2018 - Festivalpark, Werchter

Eén zomerse dag, één podium, een selecte groep artiesten met straf palmares. Dat is TW Classic, naar een klassiek Werchters succesrecept. De editie 2018 vindt plaats op zaterdag 14 juli in het Festivalpark in Werchter. Op de affiche: Editors, The National, Kraftwerk 3-D en dEUS. Dat is veel van het beste van de muziek op één podium. De nu al bijzonder mooie affiche wordt later nog met drie namen aangevuld.

Published: 07/02/2018

Ticketprijzen
Een ticket voor TW Classic kost 82 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop.
Alle ticketinfo en meer via twclassic.be.

Speciale Rolstoelpodiumtickets

Personen met een handicap dienen voor TW Classic speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 9 februari via dit formulier. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 82 euro en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang…), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…) op voorhand aan te vragen via dit formulier. Dit kan vanaf vrijdag 9 februari. Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 24 juni 2018!

Voor vragen omtrent de aankoop van rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93.
Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij twclassic@inter.vlaanderen.

Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u hier.

Ticketinfo