arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
TW Classic 2017
24 jun 2017 - Festivalpark, Werchter

Met Guns N’ Roses heeft TW Classic een geweldige headliner gestrikt voor zijn editie 2017. Ook de rest van het programma rockt. Net bevestigd zijn: Fleddy Melculy, Channel Zero, Wolfmother en The Pretenders.

Updated: 13/03/2017

Ticketprijzen
Een regular ticket voor TW Classic kost 91 euro (inclusief servicekosten) in voorverkoop.  Er is ook een limited edition Golden Circle ticket dat toegang geeft tot het vak net voor het podium, te koop aan 156 euro (inclusief servicekosten) per ticket. De limited edition Golden Circle tickets zijn reeds uitverkocht.
Alle ticketinfo en meer via twclassic.be.

Speciale Rolstoelpodiumtickets

(Beschikbaar op de reservatiepagina - zie "extra evenement informatie")
Personen met een handicap dienen voor TW Classic speciale tickets te kopen voor gebruik van het rolstoelpodium. Deze tickets kan je reserveren vanaf vrijdag 9 december door dit formulier in te vullen. De tickets voor het rolstoelpodium kosten 91 euro en zijn beperkt in aantal. Reserveren kan alleen wanneer je aan de hand van een Europese blauwe parkeerkaart of een ander officieel document je handicap kan aantonen.

Mensen die geen nood hebben aan het platform maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang…), dienen geen speciale tickets te kopen. We vragen wel om de faciliteiten (voorbehouden parking, alternatieve ingang, klapstoel…) op voorhand aan te vragen. Dit kan door dit inschrijvingsformulier in te vullen. Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 1 juni 2017!

Voor vragen omtrent de aankoop van rolstoelpodiumtickets, kan u terecht bij Ticketmaster op het nummer +32 (0)70 22 31 93.
Info over de toegankelijkheid van het festival vindt u hier.
Voor vragen omtrent de faciliteiten voor mensen met een beperking, kan u terecht bij twclassic@inter.vlaanderen.

Over TW Classic:
TW Classic is een festival naar een klassiek en beproefd recept. Het grijpt terug naar de formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met 1 podium, een fijn en uitbundig publiek en een selecte groep van Grote Namen met een zeer hitgevoelig palmares. TW Classic is ondertussen zelf een klassieker geworden. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Bruce Springsteen & The E Street Band en Robbie Williams sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni 2017 plaats in het Festivalpark in Werchter.