arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Troye Sivan: The Bloom Tour
04 mrt 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: The Bloom Tour
Voorprogramma: Leland

Timing:
DOORS: 18.30
LELAND: 20.00 – 20.30
TROYE SIVAN: 21.00 – 22.25

Volgend op de release van zijn warm onthaalde tweede plaat, kondigt Troye Sivan vandaag een Europese tournee aan. The Bloom Tour wordt op 23 februari afgetrapt in Glasgow en sluit op 21 maart af in Oslo. Op maandag 4 maart staat een Belgische stop gepland in de Lotto Arena!

Geboren in Zuid-Afrika, getogen in Australië en op 23-jarige leeftijd uitgegroeid tot wereldster. De multigetalenteerde Troye Sivan werd voor zijn zangcarrière reeds bekroond met een MTV Europe Music Award en een Teen Choice Award, maar maakt ook serieus wat faam als acteur. Hij schittert binnenkort in de film Boy Erased, die in februari wereldwijd in de cinemazalen verschijnt, aan de zijde van niemand minder dan Nicole Kidman en Russell Crowe.

Bloom, Sivan’s tweede album, wordt overladen met lovende kritieken. NME reikte de volle vijf sterren uit aan de plaat en het prestigieuze TIME noemde Troye Sivan “The Perfect Pop Star for 2018”. Lead single My My My! werd zijn tweede nummer 1 in de Billboard Dance Club Chart. Op het album is een featuring met superster Ariana Grande te horen. Het is natuurlijk niet zijn eerste samenwerking met de grootste artiesten der aarde. Eerder werkte hij ook al samen met nr. 1 dj Martin Garrix, samen dropten ze superhit There For You.

Published: 19/11/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be