arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Trixie Whitley
28 mei 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Echo Beatty
Opening deuren: 19:00

Na haar meesterlijke albums Fourth Corner en Porta Bohemica onthult Trixie Whitley nu Touch, het tweede nummer uit haar derde plaat Lacuna, die eind maart in de rekken ligt. Het nieuwe album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn onder toezicht van producer Little Shalimar (Run The Jewels), en is een fascinerende mix van analoge elektronica, hypnotische ritmes en de indrukwekkende vocals van het Amerikaans-Belgische rastalent. Het staat vast: Trixie Whitley is helemaal terug! Op dinsdag 28 mei staat ze op de planken in de Ancienne Belgique!

Trixie kreeg de muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en van jongs af aan experimenteerde ze onder meer op drums, op de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en als zangeres. In 2013 kwam haar debuut Fourth Corner uit. Een heerlijke mix van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 leverde ze met Porta Bohemica een al even geslaagde opvolger af, gedragen door wondermooie single Soft Spoken Words. En nu is het dus uitkijken naar een derde langspeler, waarvan Heartbeat en Touch al heerlijke voorsmaakjes zijn.

Dit concert is een coproductie tussen Ancienne Belgique / Live Nation.

Published 10/01/2019

Ticketinfo