arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Trixie Whitley
14 dec 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Door onvoorziene omstandigheden wordt de release van Trixie Whitley’s nieuwe album uitgesteld. De artiest ziet zich om die reden genoodzaakt haar geplande concert op vrijdag 14 december in de Lotto Arena te annuleren.

Dearest friends and fans, due to unforeseen circumstances we are pushing back the release of my forthcoming album and therefore also the December tour dates. All dates will be rescheduled in the new year and tickets will be reimbursed. We will have plenty of news for you regarding the new album and other upcoming projects very soon. I promise with all my heart that I will make up for any inconvenience regarding the postponement of these dates and can't wait to perform for you all in 2019!

Fans die in het bezit zijn van tickets voor het concert in de Lotto Arena worden persoonlijk gecontacteerd met meer informatie.


Opening deuren: 18:30

Een jubeldebuut met Fourth Courner en een schitterende terugkeer met Porta Bohemica. Twee keer goed voor een MIA! En daar komt de langverwachte opvolger aan. Haar derde album werd geschreven en opgenomen in Brooklyn en verschijnt later dit jaar in de rekken. Trixie Whitley is terug! Ze gaf eerder deze maand al wat van haar gloednieuwe muziek prijs tijdens razendsnel uitverkochte shows op Les Nuits Botanique en de AB Club. Deze zomer opnieuw op het podium van Pukkelpop. Maar de multi-getalenteerde Belgisch-Amerikaanse kondigt vandaag ook een arenaconcert aan! Ze stelt haar nieuw werk voor op vrijdag 14 december in de Antwerpse Lotto Arena.


Trixie krijgt muziek thuis met de paplepel ingegeven. Muziek zit in elke vezel van haar lijf en tijdens het opgroeien uit ze dat onder meer achter de drums, aan de gitaar, als danseres, achter de dj-booth en met haar stem. In 2013 brengt ze een eerste album uit. Een unieke en smakelijke combinatie van jazz, soul, blues, rock en pop. Eind 2015 verschijnt met Porta Bohemica een geslaagde opvolger, gedragen door wondermooie single Soft Spoken Words. En nu is het uitkijken naar de derde langspeler, waarvan het nummer Heartbeat al een heerlijk voorsmaakje is. Ontdek haar nieuwe songs en prachtig eerder werk live, op 14 december in de Lotto Arena.

Published 29/05/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be

Gelijkaardige evenementen