arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Triggerfinger
02 feb 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

De zaken lopen op wieltjes voor het Antwerpse trio! Nadat hun twee concerten op 14 & 15 december in de AB al enkele weken uitverkocht zijn, gaan de heren van Triggerfinger door op hun elan en kondigen ze een nieuw Brussels concert aan in 2018! Goed nieuws dus voor wie geen ticket kon bemachtigen, want de band staat ook op vrijdag 2 februari op het podium van de Ancienne Belgique!

Triggerfinger onthulde eerder al de geweldige nieuwe single getiteld Flesh Tight (klik hier), compleet met een spectactulaire bijhorende videoclip. Ondertussen verrasten Mario Goossens, Paul Van Bruystegem en Ruben Block vriend en vijand met hun nieuwe plaat! Hun geniale vijfde studioalbum Colossus lost alle verwachtingen in; bewijs daarvan is de tweede single en tevens de titeltrack van het album, dat hier te beluisteren is.

Ontdek hun nieuwe nummers en geniet van een avond vol rock & roll, nu ook op vrijdag 2 februari in de AB! 

Published: 13/09/2017

 

Ticketinfo