arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tourist LeMC
08 nov 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

Support act:
Geike

 

Special Guests:
Bart Peeters
Raymond van het Groenewoud
Flip Kowlier
Alice On The Roof
Wally
Jos Smos

 

Timing
DOORS: 18.30
GEIKE: 20.00 – 20.30
TOURIST LEMC: 21.00 – 22.45

Tourist LeMC in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 8 november wordt één groot muziekfeest! Eerder werden special guests Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Alice On The Roof, Wally en Jos Smos aangekondigd. Met niemand minder dan Geike als support act is de avond compleet.

Met Geike haalt Tourist LeMC één van België’s grootste talenten naar het Sportpaleis. Na een periode van herbronning en de monsterhit Zoutelande samen met BLØF, staat de focus nu op haar kersvers soloalbum Lost In Time. Unaniem lovend onthaald met de single All Over op kop. Gisteren behaalde ze nog met glans haar eerste overwinning in De Slimste Mens Ter Wereld. Op vrijdag 8 november is Geike meer dan klaar om het Sportpaleis in te pakken met haar prachtige stem en nieuwe songs als support van Tourist LeMC voor wie ze veel sympathie en muzikale liefde voelt:
"Toen ik de vraag van Tourist LeMC kreeg om te mogen openen in het Sportpaleis heb ik geen seconde getwijfeld. Ik weet dat het niet evident is om mensen muzikaal te raken in je eigen moedertaal. Het feit dat hij ondertussen gegroeid is naar een artiest die het Sportpaleis kan vullen, wil alleen maar zeggen dat mensen oprecht geraakt worden door wat hij doet."

Published 25/10/2019

Na twee uitverkochte shows in Lotto Arena, staat Tourist LeMC op vrijdag 8 november voor het eerst het Antwerps Sportpaleis! Exact één jaar na de release van zijn jongste album We Begrijpen Mekaar. Een succesplaat met een #1 entry in de albumcharts en tal van hits zoals Spiegel feat. Raymond van het Groenewoud, We Begrijpen Mekaar, Oprechte Leugens feat. Alice On The Roof en Tramontane.

Het concert in het Antwerps Sportpaleis wordt het orgelpunt van een bijzonder succesvolle albumcyclus en drukke festivalzomer met shows op o.a. Rock Werchter, Suikerrock en Dranouter. Een feest dat de hiphopper en kleinkunstenaar niet alleen wil vieren. Tourist LeMC nodigt daarom special guests uit om de avond compleet te maken. Komen mee naar het Sportpaleis: Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Flip Kowlier, Alice On The Roof, Wally en Jos Smos!

Tourist LeMC is momenteel alom aanwezig met zijn nieuwste single Ubuntu, het campagnelied van de 11.11.11 Changemakers-actie. "Het leven is ne Lotto. Ik maak er een sport van!". Op vrijdag 8 november in het Sportpaleis!

Published 03/10/2019

Was zijn album En Route uit 2015 een ongelofelijk succesverhaal met de ene na de andere hitsingle Koning Liefde, De Troubadours, En Route en de allergrootste hit van dat album Horizon, een dubbel platina award en een zinderend concert in een uitverkochte Lotto Arena in november 2016, dan evenaart zo niet overtreft de Antwerpse stadstroubadour’s nieuwste plaat We Begrijpen Mekaar na amper 2 maanden na release het succes van zijn voorganger.

Net voor Tourist LeMC vanavond het podium van de opnieuw uitverkochte Lotto Arena betrad, ontving hij uit handen van zijn label Top Notch / Universal Music een gouden plaat. Met meer dan 4 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij die eerste topsingle van de plaat Spiegel feat. Raymond van het Groenewoud. 4 MIA-nominaties (Nederlandstalig / Solo Man / Urban / Album) bevestigen dat. Afwachten wat 7 februari brengt.

Er was echter nog meer goed nieuws vanavond: op 8 november, exact 1 jaar na de release van We Begrijpen Mekaar, staat Tourist LeMC in de grootste concerttempel van ’t Stad: het Antwerps Sportpaleis! Een volgend hoogtepunt in de carrière van Vlaanderen’s meest authentieke hiphopper en kleinkunstenaar.

Published 18/01/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be