arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike
21 dec 2019 - Sportpaleis, Antwerpen

TIMING:
18:30 DOORS
18:30 REGARD
19:30 MATTN
20:30 SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
21:15 VINI VICI
22:05 DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Tomorrowland presents:
Dimitri Vegas & Like Mike
GARDEN OF MADNESS

Vandaag brengen Dimitri Vegas & Like Mike hun langverwachte nieuwe zomerhit Instagram uit, met een indrukwekkende all-star line-up! De dj-broers sloegen voor het nummer de handen in elkaar met David Guetta, welbekend, Afro Bros en Daddy Yankee en Natti Natasha, twee van ’s werelds grootste reggaetonartiesten. Het resultaat is een bom, die ze eerder al dropten op een uitzinnig publiek in Ushuaïa. Het beroemde clubhotel in Ibiza vormt elke dinsdag het decor voor een verbluffende nieuwe Dimitri Vegas & Like Mike-show in ware Tomorrowland stijl. Absolute blikvanger dit jaar is de gigantische goudkleurige ‘Amare’-vogel die de stage een andere dimensie geeft. Next level!

Dimitri Vegas & Like Mike zijn deze zomer ook te gast op de grootste zomerfestivals van Europa, waaronder uiteraard twee weekends Tomorrowland. Na een drukke zomer maken de boys zich op voor nog meer feest, want ze kondigen vandaag aan dat ze voor het zevende jaar op rij concerteren in het Sportpaleis. Dat doen ze in het kader van Tomorrowland’s succesvolle ‘Garden Of Madness’ concept, dat in 2018 zijn eerste, spectaculaire, indooreditie kende. Ook dit jaar zullen Dimi & Mike bijgestaan worden door een aantal nationale en internationale topnamen die later bekendgemaakt worden. Naast vette beats zullen feestgangers ook opnieuw getrakteerd worden op een imposante productie - in Amare thema! - vol ongeziene special effects. Madness! En dat twee dagen op rij: op vrijdag 20 en zaterdag 21 december in het Sportpaleis.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Published 05/07/2019

Ticketinfo