arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike
22 dec 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Timing (*):
18.30: DOORS
18.30 – 19.15: CARLOS BAYONA
19.15 – 20.10: MATTN
20.10 – 20.40: LIL KLEINE
20.40 – 21.40: NETSKY
21.40 – 22.10: ARMIN VAN BUUREN
22.11 – 23.45: DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
*subject to change

Tomorrowland presents: Dimitri Vegas & Like Mike
GARDEN OF MADNESS

TOMORROWLAND PAKT UIT MET LINE-UP GARDEN OF MADNESS

Nu de herfst officieel is ingetreden, is het uitkijken naar eind december, want dan gaat het heel even weer volop zomeren in Antwerpen. Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike brengen het succesvolle concept Garden Of Madness van Ibiza naar het Sportpaleis voor twee weekends. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team! Dimitri Vegas & Like Mike tekenen uiteraard present. Armin van Buuren, Netsky, Lil Kleine en Nicky Romero maken de line-up compleet.

Dimitri Vegas & Like Mike spelen een hoofdrol in de shows. De dj-broers hebben er alweer een drukke festivalzomer op zitten en sloten vorige week dinsdag hun residentie in clubhotel Ushuaïa af met de allerlaatste Garden Of Madness van het seizoen. Fans van over de hele wereld reisden tijdens de zomermaanden af naar Ibiza voor een onvergetelijke avond. Die vibe is exact wat fans kunnen verwachten in het Sportpaleis: een waanzinnige avond met nationale en internationale topnamen aan hun zijde!

Armin van Buuren zorgde met jongste single Blah Blah Blah voor één van dé anthems van de zomer van 2018. De Nederlandse dj werd in zijn twintigjarige carrière maar liefst vijf keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Hij is een graag geziene gast op Tomorrowland, een vriend van het huis. Ook publiekslieveling en hitmachine Boris Daenen aka Netsky tekent present. Hij legt momenteel de laatste hand aan zijn langverwacht nieuw album, maar is nu al omnipresent met het zuiderse en zwoele Tequila Limonada. Lil Kleine, dat is Nederhop van de bovenste plank met een Amsterdams accent en controversiële teksten. Met grootste hit Drank En Drugs (samen met Ronnie Flex) stond hij wekenlang in de hoogste regionen van de hitlijsten. Krantenwijk (ft. Boef) moest niet onderdoen. Nicky Romero maakt de line-up compleet. Zonder twijfel één van de grootste namen uit de EDM scene, die vooral met single Toulouse hoge ogen gooide.

Tomorrowland presents Garden Of Madness in het Sportpaleis. Dat is de magie van het festival voor het eerst indoor. Dat is een gigantisch feest, vier dagen lang, op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december. Tickets zijn nu te koop, zorg dat je erbij bent!
 

LINE-UP
14.12.2018:
 Dimitri Vegas & Like Mike // Netsky // Lil Kleine // Special Guest
15.12.2018: Dimitri Vegas & Like Mike // Netsky // Lil Kleine // Nicky Romero
21.12.2018: Dimitri Vegas & Like Mike // Armin van Buuren // Netsky // Lil Kleine
22.12.2018: Dimitri Vegas & Like Mike // Armin van Buuren // Netsky // Lil Kleine

Dit evenement is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland

Update: 03/10/2018

Eind december wordt het even terug zomer in Antwerpen, want Tomorrowland brengt samen met Dimitri Vegas & Like Mike de magie van het festival naar het Sportpaleis met de legendarische Garden of Madness. Een gigantische eerste indooreditie, waarbij het podium, de decoratie, de show en alle special effects in handen zijn van het Tomorrowland-team!

Deze zomer organiseren Tomorrowland en Dimitri Vegas & Like Mike voor de tweede keer een heel seizoen lang het succesvolle Garden of Madness concept in Ibiza. Fans van over de hele wereld komen wekelijks samen in clubhotel Ushuaïa voor wat algemeen aanzien wordt als één van de meest waanzinnige avonden op het eiland. Het concept breidt uit en overwintert nu voor het eerst in het Sportpaleis.

Dimitri Vegas & Like Mike spelen een hoofdrol in de shows. De afgelopen vijf jaar brachten ze bijna 300.000 bezoekers uit heel Europa samen in de Antwerpse concerttempel met hun Bringing the Madness concerten. De bijhorende aftermovies zijn inmiddels goed voor meer dan 100 miljoen views op YouTube! Net als de voorbije jaren zullen Dimitri Vegas & Like Mike ook op deze eerste indooreditie van Garden of Madness bijgestaan worden door een aantal nationale en internationale topnamen die later bekendgemaakt worden. Vier dagen zomer. Vier dagen madness. Op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 december.

Dit evenement is een coproductie van Live Nation en Tomorrowland.

Published: 17/07/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD.
Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling.