arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tom Walker
08 mei 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Graace
Opening deuren: 19:00

De mosterd haalt hij bij de meest markante artiesten – van Michael Jackson tot AC/DC – maar Tom Walker creëert er zijn geheel eigen stijl mee, een gulden middenweg tussen reggae, pop, blues en hiphop. Met Leave A Light On werd hij dé Britse ontdekking om in de gaten te houden, de lieveling van elke playlist en de rijzende ster van de internationale muziekwereld. De hit was goed voor platina in de meeste Europese landen – waaronder ook in ons land – en telt intussen ruim 100 miljoen streams. Zijn debuutalbum What A Time To Be Alive ligt sinds maart in de rekken.

Met Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys), Steve Mac (Ed Sheeran) en Mike Spencer (Years & Years) achter de knoppen, lost de plaat alle verwachtingen in met aanstekelijke en eigenzinnige nummers. Geen twijfel mogelijk: zijn tijdloze stem en aanstekelijke pop-soulritmes worden een doorslaand succes!

Published 08/11/2018

 

Ticketinfo