arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tom Odell
20 feb 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Tom Dice

Tom Odell kondigt vandaag de release van zijn tweede album aan. Wrong Crowd wordt op 10 juni in de winkelrekken verwacht. De jonge Brit trekt daarna de baan op om zijn fans op het podium terug te zien. Na de zomerfestivals – met een passage op Pukkelpop op het programma – keert hij naar ons land terug! Op 20 februari 2017 speelt hij een intiem concert voor zijn Belgische fans in de Ancienne Belgique.

Tom, afkomstig uit West-Sussex, bezorgde de hele wereld kippenvel met zijn eerste album en een pak hits die nog lang zullen blijven nagalmen. Long Way Down klokte af op ruim een miljoen verkochte exemplaren en platina in Engeland, en is een juweeltje dat we ons vooral herinneren dankzij hitsingle Another Love, maar ook Can’t Pretend, Hold Me en Grow Old With Me. 26 is hij intussen, en hij schrijft nog steeds treffende en hypergevoelige nummers, die recht naar het hart gaan. Dat leverde hem al onder meer de BRIT Critics’ Choice Award op in 2013.

Vol ongeduld wachten we dus de komst van zijn tweede langspeler af. Wrong Crowd bestaat uit elf straffe songs geproducet door Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys, Kasabian) en telt met Wrong Crowd en Magnetised al twee nummers met enkele miljoenen YouTube-views... dat belooft! Eveneens veelbelovend is zijn passage in de Ancienne Belgique op 20 februari 2017!

Published: 23/05/16

Timing
Tom Dice : 19:30 - 20:00
Jade Bird : 20:10- 20:40
Tom Odell : 20:55 - 22:30

Ticketprijzen
Tickets kosten 28 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.