arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Thirty Seconds To Mars
21 mrt 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: The Monolith Tour

Timing:
Doors: 18.30
Jamie Reed: 20.00 – 20.30
Thirty Seconds To Mars: 21.00 – 23.00
 

Het multi-platinum album verkopende Thirty Seconds To Mars keert terug naar het podium. De groep kondigt vandaag met de The Monolith Tour een nieuwe uitgebreide tour aan doorheen Europa in de lente van volgend jaar. Op woensdag 21 maart komt het trio, met de broers Jared en Shannon Leto en Tomo Miličević in de rangen, naar de Lotto Arena in Antwerpen. Voor de grootste fans zijn er VIP arrangementen ter beschikking. Alle info daarover via Adventures In Wonderland.

Thirty Seconds To Mars is één van de meest innovatieve live acts ter wereld. Dat hun productie er steeds top uit ziet, bewezen ze onlangs nog op de MTV VMA Awards in augustus. De band stelde er, samen met special guest Travis Scott, de eerste single Walk On Water van het weldra te verschijnen vijfde album voor. De performance aan de hand van infraroodtechnologie was indrukkend. Herbekijk het hier.

Eerder in juli liet de band van zich spreken met een ander ambitieus project: de opname van de documentaire A Day in the Life of America. Één dag, 24 uur lang, werd het leven in Amerika op hun nationale feestdag gefilmd door 90 crews verspreid over 50 staten in de VS. De beelden maken een portret van de mensen en het leven daar. De documentaire wordt volgend jaar voorgesteld.

Tot dan is het uitkijken naar de release van het nieuwe album, en de doortocht van de band in Antwerpen. Op woensdag 21 maart begeestert Thirty Seconds To Mars zijn Belgische fans in de Lotto Arena.

Published: 06/10/2017 - updated: 21/02/2018

Bekijk hier de tour announcement video.

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
http://www.teleticketservice.com
http://www.ilovemyticket.be