arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The War On Drugs
07 dec 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Very special Guest: (Sandy) Alex G
Opening deuren: 18:30

Timing
(SANDY) ALEX G: 20.00 – 20.30
THE WAR ON DRUGS: 21.00 – 23.00

Twee uitverkochte concerten in Vorst Nationaal en de Lotto Arena eind vorig jaar, hun laatste album A Deeper Understanding die de ene hit na de andere afvuurt én een logische headlinerpositie op de Main Stage van Pukkelpop vandaag. The War On Drugs geldt als een van de populairste indiebands van het moment. Als kers op de taart kondigt de groep vandaag fantastisch concertnieuws aan. De Amerikanen lassen binnenkort een tourpauze in, maar niet voor ze nog een laatste keer in ons land halt houden voor een fenomenale indoorshow. Op vrijdag 7 december 2018 komen ze naar het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 22 augustus om 10u.

The War On Drugs ziet in 2005 het levenslicht in Philadelphia en brengt een geheel eigen sound. Ergens tussen alternatieve rock, Americana en shoegaze, tussen melancholie en chaos in. In 2014, met hun briljante derde langspeler Lost In The Dream op zak, krijgen ze de critici en het grote publiek helemaal op hun hand. De uitgelaten melodieën met keyboards, strakke ritmes en gitaargeweld staan in schril contrast met de dramatiek van voorheen, en doen denken aan het beste van Dylan, Neil Young en Daniel Lanois. En kijk: The War On Drugs mag zich op slag één van de grote kleppers van de indiescene noemen. Met hun vierde album, A Deeper Understanding, dat uitkwam in augustus 2017, bevestigen Adam Granduciel, Dave Hartley, Robbie Bennett, Charlie Hall, Anthony LaMarca en Jon Natchez hun uitstekende reputatie. Bewijs daarvan zijn nummers zoals Thinking Of A Place, Holding On en Pain.

Eind dit jaar begroet The War On Drugs nog een laatste keer haar Belgische fans alvorens ze de studio induiken. Afspraak op vrijdag 7 december in het Antwerps Sportpaleis. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 22 augustus om 10u. Zorg dat je erbij bent!

Published 16/08/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be