arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Van Jets
31 okt 2019 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Arabnormal
Opening deuren: 19:00

‘Tis nie waar...!???’

Jawel, haal die zakdoek maar boven. Na een carrière van 16 jaar, 5 albums, een paar honderden concerten en tienduizenden tourkilometers op de teller later kondigen The Van Jets hun allerlaatste concerten aan.

En uiteraard geen betere plek om dat afscheidsconcert te spelen dan in de Ancienne Belgique, waar The Van Jets 15 jaar geleden vanuit het niets als duivelskinderen van de rock 'n roll ontsproten aan de 2004-editie van Humo’s Rock Rally.

The Van Jets bouwden in no time een reputatie uit als één van de opwindendste live-acts van ons Belgenland, en verrasten ook op plaat door zich op elk album telkens opnieuw uit te vinden. Leg zwanenzang Future Primitives op na debuut-album Electric Soldiers en u begrijpt wat we bedoelen.

Last but not least: hun arsenaal aan hits... Two Tides of Ice, Broken Bones, Boy To Beastie, Electric Soldiers, Down Below, Teevee, Here Comes The Light,... En The Future natuurlijk, waarmee ze in 2010 het lijflied van een generatie schreven.

Maar vooraleer The Van Jets definitief bijgezet worden in het pantheon van de Belpop is er dus eerst nog dat grote afscheidsfeest in de AB!

Dit concert is een coproductie tussen Ancienne Belgique / Live Nation.

Published 06/11/2018

Ticketinfo