arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Specials
10 nov 2019 - De Roma, Borgerhout

Tour: Encore 40th Anniversary Tour 2019
Opening deuren: 19:15

Timing
DJ CARLO TUNE UP: 19.15
THE SPECIALS: 20.00
DJ CARLO TUNE UP: 21.40

Sinds hun reünie in 2011 blijven The Specials lustig verder timmeren aan hun succesverhaal. Hun aangekondigde veertigste verjaardagsshow in de Brusselse AB van zaterdag 30 maart a.s. verkocht in recordtempo uit. Maar de keizers van de Britse ska komen op zondag 10 november terug naar België voor een concert in De Roma in Borgerhout. Met hun unieke stijl en explosieve concerten verblijden ze fans van het eerste uur alsook een hele nieuwe generatie.

De groep achter Terry Hall schreef mee aan de Engelse rockgeschiedenis, naast bands als The Clash, The Jam en Elvis Costello. Samen met onder andere Madness hielpen ze om ska als muziekgenre naar een hoger niveau te tillen, met hun uitgebreide repertoire als perfecte referentie. Van A Message To You Rudy en Nelson Mandela tot Gangsters, Too Much Too Young, Rat Race en superhit Ghost Town... hun ontelbare hits blijven tijdloos. En voor het eerst in 37 jaar is er met het album Encore ook nieuw werk dat naadloos aansluit bij de oudere albums. Kortom, een niet te missen afspraak met een legendarische groep!

Dit concert is een coproductie van Live Nation en De Roma.

Published 27/03/2019

Ticketinfo