arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Sisters Of Mercy + Special Guest: Therapy?
04 sep 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Opening deuren: 19:00

Special guest: Therapy?

"We are a rock'n'roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.", zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf voor.

De invloedrijke Britse groep werd in 1980 in Leeds opgericht door het creatieve duo Gary Marx en Andrew Eldritch. Ze kleurden de jaren tachtig met een opmerkelijke verzameling klassiekers die tot op vandaag een groot publiek weet aan te spreken. Body and Soul, Temple of Love, Alice en No Time To Cry zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band.

Hoewel ze al lange tijd geen nieuw album meer gemaakt hebben, slagen Endrew Eldritch en zijn kompanen er in zich op het podium constant te blijven heruitvinden, met een mix van hun grootste klassiekers, onuitgegeven pareltjes en splinternieuw werk. In maart 2016 nog bewezen The Sisters Of Mercy met twee sensationele concerten in de AB ontegensprekelijk thuis te horen in het rijtje van legendarische bands.

Vandaag heeft de band alweer een mooi nieuwtje voor de Belgische fans, want ze komen dit jaar terug naar ons land! Op 4 september zijn The Sisters Of Mercy opnieuw van de partij in de Ancienne Belgique!

Published: 07/02/2017

Ticketprijzen
Tickets kosten 41 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.