arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The National
31 okt 2017 - Paleis voor Schone Kunsten, Brussel

Voorprogramma: Buke & Gase
Ten gevolge van een conflict in de agenda van de band, ziet The National zich genoodzaakt om beide concerten op 30 en 31 oktober in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel, te annuleren.

De groep kondigt wel een nieuwe afspraak aan met haar talrijke Belgische fans, op 9 november 2017 in Vorst Nationaal, Brussel. De officiële ticketverkoop voor het concert op 9 november in Vorst Nationaal start op woensdag 18 oktober om 10u!

Tickets voor de concerten in het Paleis voor Schone Kunsten zullen niet geldig zijn voor het concert in Vorst Nationaal. Houders van een ticket voor deze concertdata zullen binnen de 24u een mail met alle info over de terugbetalingsprocedure ontvangen van Ticketmaster/Songkick.

2017 wordt nu ook voor The National het jaar van de comeback, met een nieuw album én een nieuwe tournee. Die brengt de groep uit Brooklyn opnieuw naar ons land voor twee concerten om van te smullen... op 30 en 31 oktober speelt The National in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel!

Rond frontman Matt Berninger en de broederparen Aaron (gitaar, bas, piano) en Bryce Dessner (gitaar) en Scott (bas, gitaar) en Bryan Devendorf (drums) is het al sinds 2013 ijzig stil. Met Trouble Will Find Me leverden ze toen een ijzersterk album af, dat hun onwrikbare reputatie als één van de internationale vaandeldragers van de indierock enkel maar eer aandeed.
Met voorheen ook The National (2001), Sad Songs For Dirty Lovers (2003), Alligator (2005), het sublieme Boxer (2007) en het magnifieke High Violet (2010) schreven de heren al een ongenaakbare discografie bij elkaar. Op de planken begeesteren ze telkens opnieuw een breed publiek met een charismatische en passionele show.

Om de grote terugkeer en de nakende release van een nieuwe langspeler – getiteld Sleep Well Beast – te vieren, trakteert The National zijn Belgische fans op twee concerten in het majestueuze kader van de Henry Le Boeuf-zaal in het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel. Twee onmisbare kansen om je halsoverkop in hun fascinerende, donkere universum te storten. Wees op de afspraak op 30 en 31 oktober, want The National maakt zich op voor twee imposante concerten!

Published 11/05/2017

Ticketprijzen
Tickets kosten 56 euro, 52 euro, 46 euro, 40 euro en 36 euro inclusief servicekosten.

Opgelet: maximum 2 tickets per persoon