arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Kooks
28 mrt 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: Blossoms
Opening act: Callum Beattie

Timing (*):
DOORS: 18.30
CALLUM BEATTIE: 19.30 – 19.50
BLOSSOMS: 20.00 – 20.40
THE KOOKS: 21.10 – 22.40
*Subject to changes

Een fenomenaal optreden op de Main Stage van Rock Werchter, een heerlijke single All The Time die grijsgedraaid wordt op de radiostations, en een splinternieuw album Let’s Go Sunshine dat sinds afgelopen vrijdag in de winkelrekken ligt te blinken. 2018 is hét jaar van de terugkeer van The Kooks. Daar doen Luke Pritchard en zijn kompanen nog een schepje boven op, want vandaag kondigt het viertal uit Brighton aan dat ze het beste van zichzelf komen geven op donderdag 28 maart in de Lotto Arena in Antwerpen. Het belooft opnieuw een fantastische en niet te missen show te worden! 

In navolging van de golf aan Britpop bands als Editors, Bloc Party, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs en Franz Ferdinand komen The Kooks aan het oppervlak tevoorschijn in januari 2006. Debuutplaat Inside In/Inside Out laat meteen het muzieklandschap daveren. Naive, Ooh La, She Moves In Her Own Way, Seaside, ... zowat elk nummer op dat album staat gelijk aan de ultieme indierock song en ontketent een ongezien succes dat ver buiten de UK reikt. Ook opvolger Konk (2008), met hits Always Where I Need To Be en Do You Wanna, blaakt van de Britse muzikale identiteit en zorgt voor optredens op de grootste podia ter wereld zoals Glastonbury, Rock Werchter en Pukkelpop. Op Junk Of The Heart (2011) en Listen (2014) laat de band een ander, iets meer poppy gelaat zien, maar de indierock invloeden blijven overeind. Na de heerlijk swingende single All The Time, ligt sinds vrijdag het langverwachte nieuwe album Let’s Go Sunshine in de winkel.

Published: 03/09/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be