arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Kooks
15 mei 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Blossoms
Opening deuren: 19:00

Om de tiende verjaardag van de band te vieren, kondigen The Kooks vandaag hun bijzondere ‘Best Of’-tournee aan voor 2017! Het Britse viertal trapt de feestelijkheden op 21 april af in Manchester, reist vervolgens doorheen Engeland, om daarna het Kanaal over te steken en op 15 mei in de Ancienne Belgique neer te strijken.

Sinds hun doorbraak in 2006 – met de tijdloze debuutplaat Inside In/Inside Out (goed voor 5x platina) – zette de groep uit Brighton zich met overtuiging op de kaart van de internationale rockscene. Hun discografie is vandaag vier albums sterk, ze schreven een resem onweerstaanbare hits bij elkaar, traden op doorheen de hele wereld en werden gelauwerd met verscheidene awards en laaiend positieve reacties van pers en publiek. Reden genoeg om hun tiende verjaardag in de bloemen te zetten met een ‘Greatest Hits’-tournee! De fans kunnen daarbij uiteraard genieten van hun allergrootste klassiekers, maar ook B-kantjes en enkele gloednieuwe (dit jaar opgenomen) nummers maken deel uit van de show.

Hun Brusselse passage is nu al één van de niet te missen concerten van 2017. Afspraak daarvoor op 15 mei in de AB!

Published: 7/12/16

Ticketprijs
Tickets kosten 32 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.