arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Kills
16 jun 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: The Pearl Harts
Opening deuren: 19:00

Een magisch duo, en een zeer geslaagde intercontinentale samenwerking tussen een Amerikaanse stem en een Engelse gitaar! Een jaar na de release van hun jongste plaat Ash & Ice zijn The Kills terug met een nieuwe single waarop we onnavolgbare covers van Saul Williams (List of Demands) en Peter Tosh (Steppin’ Razor) terugvinden.

Het onafscheidelijke duo is onconventioneel en een tikje nihilistisch, en dat is net wat hen zo aantrekkelijk maakt. De alchemisten van de garage rock, punk en blues blijven hun dualiteit steeds heruitvinden. Vijf albums en vier EP’s, vijftien jaar tussen chaos en evenwicht, overgeleverd aan de subtiele stem van Alison 'VV' Mosshart en de snedige gitaar van Jamie ‘Hotel’ Hince. De twee voeren ons keer op keer in stijl mee naar een mysterieuze wereld van spanning, angst en seks.

Na een explosieve passage afgelopen zomer op Rock Werchter, komen The Kills deze keer in een zaal langs. Tien jaar na hun laatste passage in de befaamde Brusselse concertzaal, staat het tweetal op zaterdag 16 juni opnieuw op de planken in de Ancienne Belgique!

Published: 26/03/2018

Ticketinfo