arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Chainsmokers
22 feb 2018 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Euro Memories... Do Not Open Tour
Voorprogramma: Curtis Alto
Opening deuren: 18:30

Timing:
Curtis Alto: 19:45 - 20:45
The Chainsmokers: 21:00 - 22:40

Ze verkochten de Ancienne Belgique uit in no time en speelden eerder op Tomorrowland en Rock Werchter. Nu komen The Chainsmokers terug naar ons land voor een spetterende live show! Op donderdag 22 februari 2018 wordt de Lotto Arena het décor van een nu al onvergetelijke avond.

2 EP’s en 1 full album… meer hadden The Chainsmokers niet nodig om de wereld te veroveren. Andrew Taggart en Alex Pall maken er een specialiteit van om genres als indie, popmuziek, EDM en hip hop in elkaar te doen overvloeien tot een mooi en dansbaar geheel. Met de originele versies en remixes van hun feelgood nummers voeren ze overal ter wereld de hitlijsten aan. Denk maar aan hits als Closer, Paris en Something Just Like This.

Hun nominaties voor onder andere de Grammy Awards, American Music Awards, Billboard Music Awards, Choice Awards en MTV Video Music Awards zijn hét bewijs dat deze heren dé dj's van het moment zijn!

Met hun album Memories...Do Not Open, goed voor zo’n 270 miljoen streams, touren The Chainsmokers momenteel door Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland maar in het voorjaar van 2018 komen ze terug naar Europa. De Euro Memories... Do Not Open Tour houdt op donderdag 22 februari halt in de Antwerpse Lotto Arena.

Published: 25/09/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.