arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Chainsmokers
21 feb 2017 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Digital Farm Animals
Opening deuren: 19:00

The Chainsmokers, ofte Alex Pall en Drew Taggart, zijn uitgegroeid tot het hotste artist/producer duo van het moment. Met een divers repertoire, originele nummers en een herkenbare elektronische sound bestormen ze wereldwijd de hitlijsten. De grote doorbraak komt er in 2015 met Roses, goed voor een top 5 in de iTunes charts en meer dan 208 miljoen YouTube views. Opvolgers Don’t Let Me Down ft. Daya en Closer ft. Halsey geven het laatste duwtje richting absolute top. The Chainsmokers werden intussen wereldwijd meer dan 1,5 miljard keer gestreamd en werden in 2016 genomineerd voor twee Billboard Music Awards, twee Teen Choice Awards en twee MTV Video Music Awards. Na het aanstekelijke All We Know ft. Phoebe Ryan staat er met Paris alweer een single klaar om de ether te domineren.

Nog voor ze een eerste langspeler uit hebben, mocht het Amerikaanse duo reeds de affiche sieren van de allergrootste festivals ter wereld. SXSW, Ultra, Coachella en Tomorrowland, om er enkele te noemen. The Chainsmokers zijn nu klaar voor hun eerste eigen indoorconcert in België. Op 21 februari is de Brusselse Ancienne Belgique het kader voor een stomend feestje!

Update 19/01/2017

Timing
Digital Farm Animals: 19.30 – 20.30
The Chainsmokers: 20.45 – 22.00

Ticketprijzen
Tickets kosten 25 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Opgelet: maximum 4 tickets per persoon.