arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
The Breeders
22 nov 2018 - La Madeleine, Brussel

Voorprogramma: Disco Doom
Opening deuren: 19:00

Nadat ze hun uitstekende nieuwe plaat afgelopen maart op ons loslieten, kwamen The Breeders met het nieuws dat ze komende zomer op Rock Werchter 2018 zullen aantreden. Maar dat is nog niet alles: ze hebben nog meer voor ons in petto, en kondigen nu ook een najaarstournee aan die halt zal houden in Brussel! The Breeders staan op donderdag 22 november op de planken in La Madeleine.

In 1989 staan de Pixies even op non-actief, wanneer Kim Deal The Breeders opricht en zo het duel aangaat met Black Francis. De groep oogst wereldwijd succes met succesalbum Last Splash en onnavolgbare tracks als Divine Hammer, Saints en vooral Cannonball, dat als één van de beste alternatieve rocksongs aller tijden beschouwd wordt. Maar sinds 2008 en de release van hun vierde plaat Mountain Battles hult de band zich in stilte. Bevrijd van haar oude demonen, en vergezeld van haar tweelingzus Kelley Deal op gitaar, Josephine Wiggs op bas en Jim MacPherson op drums, is Kim Deal weer in topvorm. Met All Nerve presenteren ze ons op 22 november in La Madeleine een zeer beloftevolle plaat.

Published: 24/04/2018

Ticketinfo