arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Thank You For The Music - The ABBA Story
31 okt 2019 - Plopsa Theater, De Panne

Timing
DOORS: 19.30
PART ONE: 20.30 – 21.30
PART TWO: 21.50 – 23.00

Bernhard Kurz’ (de succesvolle producer van o.a. Elvis The Musical, Simply The Best, The Musical - The Tina Turner Story en The Beatles Musical - All You Need Is Love) spectaculaire productie Thank You For The Music - The ABBA Story was in april voor het eerst in ons land! Het twee-uur-durende muzikale spektakel brengt de grootste hits van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Björn tot leven op het podium van het Kursaal in Oostende. Waterloo, Mamma Mia, Take A Chance On Me, Money, Money, Money, Dancing Queen en alle andere onvergetelijke ABBA-songs, gebracht door artiesten die niet alleen verbazingwekkend hard lijken op de originele line-up, maar ook in staat zijn om hun sound met een doorgedreven perfectie te reproduceren.

De schitterende Engelstalige show vertelt het verhaal van de bekendste Zweedse band aller tijden, die in de jaren ’70 - ’80 de wereld veroverde met erg aanstekelijke popliedjes. Vanaf hun overwinning op het Eurosong Festival in 1974 tot de split in 1983. Een terugblik op een onvergetelijk stukje muziekgeschiedenis, met een muzikaal en visueel erg hoogstaande productie. “We brengen eigenlijk infotainment, een combinatie van informatie en feest.” zegt Bernhard Kurz, “En wat nog belangrijker is: het klinkt alsof je thuis een ABBA-cd aan het beluisteren bent. De artiesten zingen live en worden begeleid door een live band.” Het concert brengt een prachtig eerbetoon aan de band en hun onsterfelijke muziek.

Thank You For The Music - The ABBA Story ontstond in Estrel Berlijn, maar werd intussen al in heel wat Europese landen opgevoerd. De Berliner Zeitung omschreef de show als “waarschijnlijk het beste ABBA-spektakel van de vele die momenteel door Duitsland touren”. De muzikale show is in het najaar van 2019 opnieuw te zien in ons land, op zaterdag 2 november in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Published 28/06/2018

De spectaculaire musical Thank You For The Music -  The ABBA Story, met internationale topcast, reist zowat heel Europa rond en was vorig jaar voor de eerste keer in België te zien. De muzikale show is in het najaar opnieuw te zien in ons land, op zaterdag 2 november in de Antwerpse Stadsschouwburg. Vandaag werd echter nog een extra Belgische show aan het tourschema toegevoegd. Het Plopsa Theater in De Panne, dat concerten en shows host voor groot en klein, opent op 31 oktober maar al te graag de deuren voor de schitterende muzikale show.

Published 18/01/2019

Ticketinfo