arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tamino
16 nov 2019 - Lotto Arena, Antwerpen

Houd er rekening mee dat tassen, rugzakken, handtassen en tote bags groter dan A4-formaat verboden zijn en niet worden toegelaten in de zaal.


Timing*:
DOORS: 18.30
WINNIE RAEDER: 20.00 – 20.30
TAMINO: 21.00 – 22.30
*Subject to changes 

Tamino. Piepjong en nog maar net een eerste langspeler op het palmares, en toch behoeft hij nauwelijks nog een introductie. Nadat hij vorig jaar gekroond werd tot winnaar van De Nieuwe Lichting (Studio Brussel) is de Belg met Egyptisch-Libanese roots bezig aan een razendsnelle opmars in de muziekwereld. Zijn meeslepende songs en uniek stemgeluid (en -bereik) maken diepe indruk op publiek en critici, en dit inmiddels tot ver buiten de landsgrenzen. Tamino reist zowat heel Europa rond met shows die verkopen als zoete broodjes en keer op keer kunnen rekenen op laaiende recensies.

Momenteel al wekenlang aan het flirten met de hoogste regionen van de charts met de single Tummy, maar vooral bekend van het wondermooie Habibi. Een song, een méésterwerk, die het diepste van je ziel raakt en meteen duidelijk maakt waarom Tamino dé revelatie van 2017 genoemd werd. Ook singles Cigar en Indigo Night zijn van zo’n wereldklasse dat je haast zou vergeten dat hij nog maar 22 jaar oud is!

Na eerder al de affiche van festivals als Rock Werchter en Pukkelpop gesierd te hebben, zalen als De Roma, Vooruit en Ancienne Belgique moeiteloos uitverkocht te hebben – Tamino staat deze week drie keer in een tjokvolle AB! – en met Amir een eerste album uitgebracht te hebben, is onze landgenoot met gouden stem klaar voor zijn allereerste arenaconcert! Tamino concerteert op zaterdag 16 november 2019 in de Antwerpse Lotto Arena.

Published: 29/11/2018

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be