arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Tamino
30 nov 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: Tristan
Opening deuren: 19:00

Dat de zaken goed gaan voor Tamino is een understatement! Zijn concert van donderdag 29 november in de AB is uitverkocht. Om tegemoet te komen aan de grote vraag naar tickets, voegt Tamino nu een extra concertdatum toe aan zijn tournee! Op vrijdag 30 november zal hij eveneens concerteren in de Ancienne Belgique!

Met amper 21 levensjaren op de teller kent onze landgenoot met Egyptische roots een ongekend succes dat ver buiten ons belgenlandje reikt. Zijn stemgeluid geldt als een van de mooiste binnen het internationale muziekcircuit. Al vanaf de release van single Habibi in maart 2017, ontvangt Tamino unaniem lovende kritieken. Zijn eerste EP werd enkele dagen geleden internationaal gereleased, mede dankzij de samenwerking met Colin Greenwood, de bassist van Radiohead, die meewerkte aan Indigo Night en een splinternieuw nummer getiteld Sun May Shine. Ook in z’n rol als frontman blijft Tamino spectaculair groeien. In november zal hij dus niet één maar twee keer te zien zijn op het podium van de AB! Twee unieke kansen om zijn enorme talent live te aanschouwen.

Published 09/05/2018

Ticketinfo