arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Synapson
13 okt 2018 - La Madeleine, Brussel

Opening deuren: 19:00

In aanloop naar de release van hun tweede album kondigt Synapson hun live terugkeer aan. Het Franse duo komt naar Brussel voor een concert vol energie in La Madeleine op zaterdag 13 oktober!

Na de EP Haute Couture brengen Alex en Paul in 2015 hun eerste full album Convergence uit. Deze wordt bekroond met een platinum plaat dankzij onweerstaanbare songs als All In You feat. Anna Kova of Going Back To My Roots feat. Tessa B. Het duo verovert alle harten, tourt tot in alle hoeken van de wereld en eindigt als een wervelwind in 2017 met een meer dan uitverkocht concert in Le Zénith in Parijs.

2018 wordt ongetwijfeld het jaar van de herbevestiging van hun talent! Onlangs liet Synapson al twee nieuwe songs los, Hide Away en All The Way Down, als voorloper van het volgende album SUPER 8 voorzien op 22 juni 2018. Dit nieuwe meesterwerk mixt de groove geërfd van de French Touch met hun aangeboren gevoel voor melodie, belooft weer vol te staan van de pareltjes, en kan rekenen op de bijdrage van vele gastzangers als Holly (Archive), L Marshall of Sirius Trema. Maak je klaar om een hele zomer lang te dansen op de nieuwste hits van Synapson en kom ze deze herfst live herontdekken!

Published: 06/06/2018

Ticketinfo