arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Synapson
13 okt 2018 - Botanique (Orangerie)

Het concert van Synapson op zaterdag 13 oktober, oorspronkelijk voorzien in La Madeleine, is naar de Orangerie van de Botanique verplaatst. Nog steeds op dezelfde datum.

Aangekochte tickets voor het concert in La Madeleine blijven geldig voor het concert in de Botanique. Tickets zijn nog steeds beschikbaar.

Afspraak met het Franse duo van Synapson op zaterdag 13 oktober in de Orangerie van de Botanique voor een concert vol hits en nieuwe songs!

Published: 07/09/2018


Opening deuren: 19:00

In aanloop naar de release van hun tweede album kondigt Synapson hun live terugkeer aan. Het Franse duo komt naar Brussel voor een concert vol energie in La Madeleine op zaterdag 13 oktober!

Na de EP Haute Couture brengen Alex en Paul in 2015 hun eerste full album Convergence uit. Deze wordt bekroond met een platinum plaat dankzij onweerstaanbare songs als All In You feat. Anna Kova of Going Back To My Roots feat. Tessa B. Het duo verovert alle harten, tourt tot in alle hoeken van de wereld en eindigt als een wervelwind in 2017 met een meer dan uitverkocht concert in Le Zénith in Parijs.

2018 wordt ongetwijfeld het jaar van de herbevestiging van hun talent! Onlangs liet Synapson al twee nieuwe songs los, Hide Away en All The Way Down, als voorloper van het volgende album SUPER 8 voorzien op 22 juni 2018. Dit nieuwe meesterwerk mixt de groove geërfd van de French Touch met hun aangeboren gevoel voor melodie, belooft weer vol te staan van de pareltjes, en kan rekenen op de bijdrage van vele gastzangers als Holly (Archive), L Marshall of Sirius Trema. Maak je klaar om een hele zomer lang te dansen op de nieuwste hits van Synapson en kom ze deze herfst live herontdekken!

Published: 06/06/2018

Ticketinfo