arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Sum 41
14 jan 2020 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Order In Decline World Tour
Voorprogramma: Zebrahead
Opening deuren: 18:30

Timing:

ZEBRAHEAD: 20.00 – 20.30

SUM 41: 21.00 – 22.45

Sum 41 is helemaal terug! Eerder deze zomer was er al een gloednieuw album Order In Decline. Nu trekt de Canadese punkband van Deryck Whibley volop de wereld rond om de nieuwe langspeler aan zijn fans voor te stellen. Na een tour doorheen de VS afgelopen oktober en een tour samen met de punkhelden van The Offspring deze maand doorheen thuisland Canada, zijn ze er helemaal klaar voor om in januari eerst Japan en daarna Europa plat te spelen! Punkrockers aller lande verenigt u voor de rebelse hoogmis van Sum 41 op dinsdag 14 januari in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 8 november om 10u.

Het belooft een speciale avond te worden. Want voor het eerst staan de Canadezen in de Lotto Arena. Naast de nieuwe tracks die stevig rocken van Order In Decline , viert Sum 41 ook de 15e verjaardag van Chuck, hun 3e album uit 2004!

Published 04/11/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be