arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Sting
02 apr 2017 - Vorst Nationaal, Brussel

Opening deuren: 19:00

Gelijklopend met de release van zijn nieuwe poprockalbum 57th & 9th kondigt Sting een club-, theater- en arenatournee aan! Hij bevestigt concertdata in Noord-Amerika en Europa, en wordt vergezeld van special guests Joe Sumner en The Last Bandoleros.
Na de recente release van poprockplaat 57th & 9th bevestigen Sting, Cherrytree Management en Live Nation vandaag dat Sting de baan op trekt in het kader van een bijzondere tournee die hem langs clubs, theaters en arena’s in Noord-Amerika en Europa brengt. Zijn route wordt binnenkort nog met tourdata in Zuid-Amerika en Azië aangevuld. Voor meer details kan u terecht op www.sting.com en www.livenation.com. De ’57th & 9th’-tournee is geproduceerd door RZO Entertainment en wordt georganiseerd door Live Nation Global Touring.
Tijdens de tour wordt Sting vergezeld van een driekoppige band met Dominic Miller (al vele jaren de gitarist van Sting), Josh Freese op drums en Rufus Miller op gitaar. Als special guests treden singer-songwriter Joe Sumner en Tex-Mex-band The Last Bandoleros uit San Antonio op.
Het twaalfde soloalbum van Sting, 57th & 9th is zijn eerste poprockproject in een tiental jaar en ligt sinds 11 november in de rekken via A&M/Interscope Records. De tien tracks vertegenwoordigen het brede palet van Stings kwaliteiten als zanger, componist en tekstschrijver. Denk maar aan de eerste single I Can’t Stop Thinking About You met zijn hese accenten en krachtige gitaarwerk, het stormende Petrol Head of de hymne 50.000. Het album kwam tot stand met Martin Kierszenbaum aan de productieknoppen, Lyle Workman op gitaar en de Tex-Mex-groep The Last Bandoleros uit San Antonio als backing vocals.

Published: 14/11/16

Tour: 57th & 9th
Special Guests: Joe Sumner & The Last Bandoleros

Ticketprijzen
Tickets kosten 100 euro, 80 euro, 60 euro en 50 euro inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

1. Hot Sound Package - 251€
- Een staanplaats op het middenplein om Sting live te zien
- Exclusieve toegang tot de private soundcheck van Sting
- Toegang tot de concerzaal vóór gewone ticketkopers
- Een laminate en lanyard van Sting als aandenken
- Een speciaal ontworpen tour cadeau van Sting voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers
Opgelet, de soundcheck vindt mogelijks plaats in de namiddag.

2. Hot Ticket Package - 195€
- Een zitplaats in eerste prijscategorie
- Een laminate en lanyard van Sting als aandenken
- Een speciaal ontworpen tour cadeau van Sting voor package klanten
- Check-in met ontvangst door onze medewerkers

Opgelet!
Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.