arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Steve Hackett
22 apr 2019 - Kursaal, Oostende

Tour: Genesis Revisited Tour 2019

Timing (*):
DOORS: 19.00
PART ONE: 20.00 – 21.00
PART TWO: 21.20 – 22.45
*Subject to changes

Zeer getalenteerd en één van de meest innovatieve rockmuzikanten. Zo zal Steve Hackett de geschiedenisboeken ingaan. Samen met Peter Gabriel, Phil Collins, Tony Banks en Mike Rutherford vormde hij de spraakmakende line-up van Genesis die het baanbrekende album Selling England By The Pound (een lievelingsalbum van John Lennon) uitbrachten in 1973. Maar ook vanwege zijn songschrijverkunsten, zijn bijzonder gitaargeluid en zijn unieke gitaarspel. Hij beheerst als geen ander de tapping techniek die ook door Eddie Van Halen overgenomen werd en het sweep picking.

Hackett beschikt over een oeuvre om u tegen te zeggen. Enkele van de vele hoogtepunten: de hitsingle Cell 151, de albums samen met Steve Howe in de super group GTR, de Genesis Revisted en Genesis Revisited II succesalbums, het album samen met Chris Squire van Yes Squackett, ...

Met de aankondiging van zijn nieuwe Genesis Revisited Tour 2019 tournee weet Hackett enorm veel belangstelling op te wekken voor wat een spectaculaire en onvergetelijke show beloofd te worden: het gelijknamige album speelt hij integraal live, de 40e verjaardag van zijn doorbaak soloalbum Spectral Mornings komt ruim aan bod, net zoals songs van zijn nog te verschijnen nieuwe plaat (release voorzien voor begin 2019). 

Op paasmaandag 22 april 2019 staat legendarisch gitarist Steve Hackett samen met enkele van de beste muzikanten ter wereld in het Kursaal in Oostende met de Genesis Revisited Tour 2019 tournee. Een niet te missen show! 

Published: 20/09/2018

Ticketinfo