arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Status Quo
17 nov 2017 - Stadsschouwburg, Antwerpen

Opening deuren: 19:00

Special Guest: Ken Hensley 

Het Engelse Status Quo: dat zijn jeans, witte baskets, 200% rock, en tijdloze hits als In The Army Now, Rockin’ All Over The World, Down Down, Whatever You Want en Caroline. Ook sterke en herkenbare teksten, aanstekelijke en onnavolgbare ritmes. A true British rock and roll institution.

De band rond de gitaartandem Francis Rossi en de betreurde Rick Parfitt (1948 – 2016) draait al vijf decennia mee en weet van geen stoppen. Afgelopen december lieten ze voor een laatste keer hun duivels los met een vlammende elektrische show in de AB. Dit keer wordt de volumeknop iets lager gedraaid en de ganse set in een meer relaxt en akoestisch kleedje gestoken onder het mom van “Status Quo – Aquostic Live – It Rocks!”. De fans zullen kunnen genieten van de vele Status Quo klassiekers in een unplugged versie met naast de herkenbare gitaarriffs, ook accordeon, achtergrondkoor en strijkers. Parfitt is natuurlijk onvervangbaar, maar Rossi kan zijn partner in crime niet meer eer aan doen dan door te gaan met de band. En dat doet hij. Francis Rossi brengt Status Quo op 17 november met hun ‘Aquostic Live – It Rocks’ Tour naar de Stadsschouwburg in Antwerpen.

Timing*
DOORS: 19.00
KEN HENSLEY: 20.00 – 20.45
STATUS QUO: 21.15 – 22.55

* All timings are subject to change.

Published: 08/03/17

Ticketprijzen
Tickets kosten 64 euro, 54 euro en 39 euro inclusief servicekosten.

Opgelet: max 4 tickets per persoon

Uitgestelde verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be