arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Soulwax
22 dec 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Tour: Transient Program For Drums and Machinery

Timing*
18.30: DOORS
19.00: ASA MOTO / FUTURE SOUND OF ANTWERP
20.15: JOE GODDARD LIVE
21.15: BOLIS PUPUL & CHARLOTTE ADIGÉRY
21.45: SOULWAX
23.00: PHILLIPI & RODRIGO
00.00: 2MANYDJS LIVE
01.00: EXPECTED END

*Deze timing is voorlopig en kan te allen tijde wijzigen.

Special Guests: JOE GODDARD (LIVE) / 2MANYDJS LIVE

Plus DEWEE DJS: ASA MOTO / BOLIS PUPUL / CHARLOTTE ADIGERY / FUTURE SOUND OF ANTWERP / PHILLIPI & RODRIGO (FATNOTRONIC SAO PAULO)

Soulwax is vol-le-dig terug in 2017! Voor het eerst in 12 jaar was er in maart plots een nieuwe en uitstekende plaat van de broers Stephen en David Dewaele: FROM DEEWEE. Opgenomen op één dag en in één take in hun Gentse Studio DEEWEE, loste de synthpopplaat moeiteloos alle verwachtingen in. Ook de perscommentaren op de twee - in een sneltempo uitverkochte - AB shows in april logen er niet om.

Deze zomer staat Soulwax op Rock Werchter, daarna gaat de Transient Program For Drums and Machinery tour verder met een allerlaatste halte dit jaar op vrijdag 22 december in Lotto Arena in Antwerpen.

De Transient Program for Drums and Machinery tour is een rondreizende microversie van haar DEEWEE opnamestudio. Alle apparatuur gaat mee: synthesizers, drummachines, instrumenten, mengpaneel, … Én 7 rasmuzikanten. Centraal op het podium staat de vaste kern van de groep: Stephen en David Dewaele, en Stefaan Van Leuven (bas & synths). De Belgische toppers worden omringd door drie drummers: Igor Cavalera (Sepultura, MIXHELL), Victoria Smith (Jamie T) en Blake Davies (Turbowolf). Het zevende bandlid is Laima Leyton (MIXHELL) op synths en backing vocals. De optelsom geeft een nieuwe definitie aan wat een live show anno 2017 is. Ook deze passage van de Dewaele-broers wordt er één voor de geschiedenisboeken!

Published 17/05/2017

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
http://www.teleticketservice.com
http://www.ilovemyticket.be

Ticketinfo