arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Skunk Anansie
03 feb 2017 - Lotto Arena, Antwerpen

Voorprogramma: The Pearl Harts

En zo sloot Skunk Anansie net KluB C van Rock Werchter af met een knaller. Hun vierde Rock Werchter in 20 jaar. Met alweer een sterk staaltje alternative rock én met groot nieuws. Want Skin kondigde op het podium aan dat ze op vrijdag 3 februari concerteren in de Lotto Arena.

Het concert in Antwerpen (enige concert in 2017 in België) maakt deel uit van de Europese tournee naar aanleiding van recent verschenen Anarchytecture. Hun derde plaat al sinds hun wedergeboorte in 2009. En nog steeds onder leiding van controversiële en uitgesproken frontvrouw en schitterende zangeres Skin. “We zijn zeker en vast nog steeds een rockgroep,” lacht ze, “We zijn niet overgelopen naar dubstep of zo.  Maar het is wel zonder twijfel de meest groovy plaat die we ooit gemaakt hebben.”

Ninetiesklassiekers als I Can Dream, Weak, All I Want en Hedonism en nieuw werk van Skunk Anansie op vrijdag 3 februari in de Antwerpse Lotto Arena. 

Published: 04/07/2016

Timing
DOORS: 18.30
THE PEARL HARTS: 20.00 – 20.30
SKUNK ANANSIE: 21.00 – 23.00

Ticketprijzen
Tickets kosten 45 euro, inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Uitgestelde verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be