arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Simply The Best, The Musical
03 mei 2019 - Capitole, Gent

Tour: The Tina Turner Story

Timing (*):
DOORS: 19.00
PART ONE: 20.00 – 21.00
PART TWO: 21.20 – 22.30
*Subject to changes

Simply The Best, The Musical is terug van weggeweest. Na een succesvolle eerste passage in ons land vorig jaar, keert de spectaculaire show over de muzikale carrière van Tina Turner terug naar België! Niet één maar twee nieuwe data staan op het programma. Vrijdag 3 mei in de Gentse Capitole en zaterdag 4 mei in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Het muzikale spektakel is een productie van Bernhard Kurz, die eerder ook al hoogstaand eerbetoon aan andere wereldsterren bracht met projecten als Elvis, The Musical en All You Need Is Love - The Beatles Musical. In de hoofdrol schittert Coco Fletcher. Al bijna 20 jaar belichaamt zij de populaire rock-n-rolldiva. Niet enkel de fysieke gelijkenis, maar ook haar unieke stemtimbre is treffend! Fletcher leeft zich enorm in in haar rol en wil Tina Turner zo nauwgezet mogelijk imiteren. "Tina Turner’s live-prestaties zijn totaal anders in vergelijking met die van andere artiesten. Ik ben altijd gefascineerd geweest door haar enorme energie en presence op het podium", aldus Fletcher. Ze wordt op het podium vergezeld van blueslegende Vasti Jackson, die de rol van Ike Turner vertolkt. Samen met het background-trio 'The Ikettes' en de band brengen zij de sound van de jaren ’60 tot ’90 weer helemaal tot leven.

Laat je meevoeren op een reis doorheen de glamoureuze carrière van een wereldster en beleef Tina Turner’s onsterfelijke hits als What's Love Got To Do With It, The Best, Proud Mary, Private Dancer en We Don't Need Another Hero. Simply The Best, The Musical. Een schitterende muzikale show op vrijdag 3 mei in de Capitole Gent en op zaterdag 4 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen. 

Published: 29/08/2018

Ticketinfo