arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Simply The Best, The Musical - The Tina Turner Story
08 apr 2017 - Kursaal, Oostende

Opening deuren: 19:00

Simply The Best, The Musical vertelt het verhaal van de muzikale carrière van ’s werelds meest succesvolle rockzangeres: Tina Turner! De spectaculaire show is de nieuwste productie van Bernhard Kurz, die eerder ook al hoogstaand eerbetoon aan andere wereldsterren bracht met projecten als ‘Elvis, The Musical’ en ‘The Beatles Musical’. In de hoofdrol schittert Coco Fletcher. Al bijna 20 jaar belichaamt zij de populaire rock-n-rolldiva. Niet enkel de fysieke gelijkenis, maar ook haar unieke stemtimbre is treffend! Fletcher leeft zich enorm in in haar rol en wil Tina Turner zo nauwgezet mogelijk imiteren. "Tina Turner’s live-prestaties zijn totaal anders in vergelijking met die van andere artiesten. Ik ben altijd gefascineerd geweest door haar enorme energie en presence op het podium", aldus Fletcher. Ze wordt op het podium vergezeld van Jordan John, die de rol van Ike Turner vertolkt. Ook background-trio The Ikettes en Prakash John met zijn band The Lincolns brengen de sound van de jaren ’60 tot ’90 weer helemaal tot leven.

Laat je meevoeren op een reis doorheen de glamoureuze carrière van een wereldster en beleef Tina Turner’s onsterfelijke hits als What's Love Got To Do With It, The Best, Proud Mary, Private Dancer en We Don't Need Another Hero. Simply The Best, The Musical. Een spectaculaire muzikale show op zaterdag 8 april in het Kursaal Oostende.

Timing
DOORS: 19.00
PART 1: 20.00 - 21.00
PART 2: 21.20 - 22.30

Published 23/11/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 73 euro, 49 euro, 39 euro en 32 euro inclusief servicekosten.