arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Simple Minds
11 apr 2020 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: 40 Years Of Hits Tour 2020
Opening deuren: 18:30

Veertig jaar Simple Minds. Dat moet gevierd worden! De iconische band doet dat in stijl, met twee nieuwe albums. De live opname Live In The City Of Angels verschijnt nu vrijdag en op 1 november komt het compilatiealbum 40: The Best Of – 1979-2019 uit. Naast alle grootste hits uit hun gehele carrière staat er ook een gloednieuwe track op die plaat, een euforische cover van King Creosote’s For One Night Only.

Om hun jubileum extra feestelijk te maken, plannen Simple Minds een grootse wereldtournee in 2020. Vandaag kondigen Jim Kerr en co een Europees luik aan, bestaande uit 38 shows in 12 landen. Een Belgische stop staat gepland op zaterdag 11 april in het Sportpaleis. Verwacht je aan een uitbundige live show met een arsenaal aan hits als Alive And Kicking, Don’t You (Forget About Me), Sanctify yourself, Promised You A Miracle en Belfast Child.

Published 30/09/2019

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be