arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Simple Minds
13 mei 2017 - Kursaal, Oostende

Opening deuren: 19:00

Op 11 november bracht Simple Minds een eerste akoestisch album uit. Met Simple Minds Acoustic hebben de Schotten twaalf van hun eigen songs onder handen genomen en herwerkt, zonder de essentie te verliezen. De synths zijn verdwenen, de Keltische ziel is gebleven. En om deze release te vieren, plannen ze een uitzonderlijke akoestische tournee in kleine zalen. 

Ze kondigden eerder al twee Belgische data aan. Op vrijdag 12 mei concerteert Simple Minds in het Oostendse Kursaal en op maandag 15 mei in het Paleis Voor Schone Kunsten in Brussel. Aangezien de tickets in Oostende zeer gegeerd en in no time uitverkocht waren, kondigt de groep een extra concert in het Kursaal aan. Nieuwe afspraak op zaterdag 13 mei! Jim en Charlie worden op het podium vergezeld van Geb Grimes (basgitaar), Gorby Goudie (akoestische gitaar), Cherisse Osei (percussie) en Sarah Brown (backing vocals). Er reist ook een very special guest mee met hun. Niemand minder dan de schone en erg getalenteerde KT Tunstall. 

Published: 25/11/2016

Tour: Acoustic Live '17
Very Special Guest: KT Tunstall

Timing:
DOORS: 19.00
KT TUNSTALL: 20.00 – 20.30
SIMPLE MINDS: 21.00 – 22.30

Ticketprijzen
Tickets kosten 75 euro, 63 euro, 50 euro en 43 euro, inclusief servicekosten.

Speciale Packages

Voor de allergrootste fans zijn er ook speciale pakketten beschikbaar.

1. Gold Package - € 125
- Een zitplaats in eerste prijscategorie op de eerste 4 rijen
- Een exclusieve ‘tote bag’ en gesigneerde foto
- Een exclusieve limited edition litografie A3 tour poster
- Een ‘laminate & lanyard’ als aandenken
- Een apart check-in balie

Opgelet!
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor het concert geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.