arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Shania Twain
10 okt 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: Shania NOW Tour
Opening deuren: 18:30

Timing
BASTIAN BAKER: 20.00 – 20.30
SHANIA TWAIN: 21.00 – 23.00

Nadat ze afgelopen zomer terugkeerde naar de UK met een oogstrelende show op ‘Radio 2 Live’ in Hyde Park en na de release van haar nieuw album NOW, kondigt meervoudig platina en veelvoudig award-winnares Shania Twain 9 nieuwe shows aan voor haar - nu al onmisbare - Europese tournee in het najaar van 2018.

Met de release van haar veelbesproken album NOW en na een carrière van meer dan 3 decennia, klonk Shania Twain nog nooit zo goed. Met singles als Swingin’ With My Eyes Closed en meezinger Life’s About To Get Good, neemt Shania Twain voor het eerst de rol van songwriter en co-producer op zich. De queen of country pop is helemaal klaar om terug op tournee te gaan. “It’s time to get back out there and give the music a chance to live a life!" waarmee ze duidt op het feit dat dit haar eerste Europese tournee is sinds de immense Up!’ Tour in 2004.

Met 90 miljoen verkochte albums wereldwijd, blijft Shania de best verkopende vrouwelijke country artieste aller tijden. Shania’s oeuvre omvat haar platinum debuutalbum Shania Twain (1993), het GRAMMY Award en dubbel diamant winnende The Woman In Me (1995) en natuurlijk Come On Over, het best verkochte album in de geschiedenis van Soundscan, gerekend over alle genres en het best verkochte country album aller tijden met 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het album UP!, werd Shania’s derde diamant winnende album.

Shania schreef monsterhits waaronder Any Man of Mine, That Don’t Impress Me Much, You’re Still the One en Man! I Feel Like A Woman!. Haar invloed in het genre is ongezien. De Canadese is tot op heden dan ook de enige vrouwelijke artieste die de ‘CMT’s Artist of a lifetime Award’ mocht ontvangen. Verder kreeg ze ook de Icon Award op de ‘Billboard’s Women in Music ceremony’.

Shania Twain komt op woensdag 10 oktober 2018 naar het Antwerps Sportpaleis voor een show vol hits én nieuwe nummers.

Published 09/10/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be