arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Sam Smith
04 mei 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: The Thrill Of It All Tour
Voorprogramma: Lewis Capaldi

Timing (*):
DOORS: 18.30
LEWIS CAPALDI: 19.45 – 20.15
SAM SMITH: 20.45 – 22.20
*Subject to changes

Het moge duidelijk zijn: het popfenomeen met die unieke hemelse stem van enkele jaren geleden is terug! Sam Smith heeft én een nieuw album klaar, The Thrill Of It All (release 3 november) met een eerste single Too Good At Goodbyes bovenaan zowat alle charts overal ter wereld, én ambitieuze tourplannen met de grootste headline shows tot nu toe in zijn carrière! Op vrijdag 4 mei 2018 brengt hij zijn The Thrill Of It All Tour naar het Sportpaleis in Antwerpen. 

Drie jaar geleden veroverde de Britse zanger de wereld met zijn prachtige debuutalbum In the Lonely Hour en onsterfelijke hits als Stay With Me en Money On My Mind. Hij schitterde op Rock Werchter 2014 en verkocht Vorst Nationaal uit in 2015. Sindsdien is Sam Smith één van de grootste artiesten op deze planeet met meer dan 12,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, en tal van indrukwekkende prijzen op zijn kast, waaronder een Academy Award, een Golden Globe, drie Brit Awards en vier Grammy's.

Op zijn nieuwe album The Thrill Of It All etaleert Sam Smith opnieuw zijn unieke stem met uitzonderlijk groot stembereik en zijn songschrijftalent. Op het tien nummers tellende album omringt Smith zich met een topteam aan producers als Timbaland, Malay, Stargate, Jason "Poo Bear" Boyd en Smith's trouwe creatieve bondgenoot Jimmy Napes, met wie hij eerder al het Song of the Year en Record of the Year winnende Stay With Me schreef.In 2018 gaat Sam Smith de baan op met zijn nieuwe album. De The Thrill of It All Tour start op 20 maart in Engeland, brengt hem daarna naar het Europese vaste land en trekt vervolgens naar Noord-Amerika. Stip alvast vrijdag 4 mei aan in je agenda voor het nu al veelbelovende concert van Sam Smith in het Antwerps Sportpaleis! Tip voor de allergrootste fans: ieder pre-order van het nieuwe album geplaatst voor 24 oktober 12u in de officiële webstore op Sam Smiths website geeft recht op een code die je toegang biedt tot de ticket pre-sale voor het concert. 

Sam Smith werkt samen met PLUS1. € 1 van elk ticket gaat naar War Child om kinderen die gevangen zitten in oorlog te beschermen, op te voeden en op te komen voor hun rechten (www.warchild.org).

Published: 20/10/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.
Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be