arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Sam Fender
06 nov 2019 - La Madeleine, Brussel

Sinds twee jaar schittert hij niet alleen meer op het scherm, maar rockt hij er ook op los met songs van pure wereldklasse. Vorige week nog zette Sam Fender met zijn gitaar de Bota in vuur en vlam en vandaag kondigt hij al zijn terugkeer naar ons land aan. De jonge Brit tekent op 6 november present in La Madeleine. 

Sam Fender laat een welgekomen frisse wind waaien in de rockscene. Vanuit thuisbasis Newcastle verovert hij sinds Play God in 2017 de hele wereld met de ene na de andere krachtige single. En oh ja, hij heeft het allemaal: belachelijk veel charisma, een gouden stem en politiek en sociaal geëngageerde teksten. Het mag dan ook niet verbazen dat hij vorig jaar mocht toetreden tot het prestigieuze clubje van ‘BBC Sound Of’-artiesten en de Critics’ Choice Award in de wacht sleepte op de BRIT Awards. Nu is het reikhalzend uitkijken naar zijn allereerste langspeler, die voorzien is voor augustus! Topnummers als Hypersonic Missiles, Leave Fast, Dead Boys en vooral That Sound doen alvast het allerbeste vermoeden voor de langverwachte plaat!

Published 06/05/2019

Ticketinfo