arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Salut Salon
25 jan 2017 - Koninklijk Circus, Brussel
Geannuleerd

Het viertal Salut Salon werd in 2000 in Hamburg opgericht door violistes Angelika Bachmann en Iris Siegfried. De vier gepassioneerde, speelse en virtuoze jongedames trekken inmiddels al ruim tien jaar de wereld rond, goed voor meer dan 150 concerten per jaar. Hun muzikale meesterschap in combinatie met een opmerkelijk gevoel voor humor wist al de harten van het publiek te veroveren in Duitsland, maar ook in Zuid-Korea, Japan, India, Brazilië en Zuid-Amerika... In maart 2014 wijdde ARTE een documentaire aan hen. De finale van hun show werd sindsdien al ruim 20 miljoen keer bekeken op YouTube.

In 2016 is Salut Salon terug met de nieuwe plaat Carnival Fantasy, die in februari uitkomt bij Warner. En nog dit jaar presenteren ze een onweerstaanbare nieuwe show met Le Carnaval des Animaux (het ‘Carnaval der Dieren’) van Camille Saint-Saëns als rode draad. De vier dames nodigen u uit om dit uitzonderlijke, grappige, verrassende, overweldigende en erg verleidelijke concert live te komen ontdekken, op woensdag 25 januari 2017 in het Koninklijk Circus in Brussel.

Published: 21/03/2016

Ticketprijzen
Tickets kosten 43 euro en 39 euro, inclusief servicekosten.