arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Sabrina Claudio
26 nov 2019 - Trix, Antwerpen

Tour: Truth is Tour
Opening deuren: 19:00

Rijzende R&B ster Sabrina Claudio bracht vorig jaar haar jongste plaat No Rain, No Flowers uit. Acht schitterende nummers van eigen hand die een eerlijke kijk op haar persoonlijk leven geven. De emotionele hit Messages from Her schreef ze in een moment van zelfreflectie naar gelukkigere en onbezorgde tijden in haar jeugd. Het nummer beroert intussen luisteraars van over de hele wereld. Met Cross Your Mind, dat zowel in het Spaans als in het Engels uitkwam, was ze vorig jaar ook te horen op de soundtrack van de film Fifty Shades Freed.

De half Puerto Ricaanse, half Cubaanse groeide op in Miami, waar ze oorspronkelijk vooral verliefd werd op dans. Ze ontdekte salsa, meringue en wat ze zelf ‘my old school R&B’ noemt. Later onwikkelde ze een enorme passie voor jazz. Stuk voor stuk invloeden die duidelijk te horen zijn in haar sensuele en ritmisch diverse sound, die vervolmaakt wordt door haar breekbare en hypnotiserende stem. Sinds de release van haar debuut EP in 2016 wordt Sabrina Claudio de hemel in geprezen door zowel fans als critici.

Ontdek Sabrina Claudio live, op dinsdag 26 november in Trix.

Published 25/06/2019

Ticketinfo