arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Roy Orbison
25 apr 2018 - Stadsschouwburg, Antwerpen

Tour: In Dreams: Hologram Tour 2018
Voorprogramma: Anton Walgrave
Accompanied by: Sinfonia Rotterdam
Opening deuren: 19:00

Timing
ANTON WALGRAVE: 20.05 – 20.35
ROY ORBISON IN DREAMS: 21.00 – 22.00

Nadat er enkele weken geleden al shows van de ‘In Dreams: Hologram Tour 2018’ werden aangekondigd in het Verenigd Koninkrijk, volgt er nu ook een datum voor België. Op woensdag 25 april komt de spectaculaire tournee rond het werk van Roy Orbison naar de Stadsschouwburg in Antwerpen.

De tournee, wereldwijd geproduceerd door BASE Hologram, is een uniek holografisch optreden van Roy Orbison, bijgestaan door het Royal Philharmonic Orchestra in de UK en door Sinfonia Rotterdam in België en Nederland. Deze innovatieve concertbeleving herwerkt het legendarische icoon aan de hand van spectaculaire holografische laserbeelden terwijl hij zijn grootste hits brengt. Roy Orbison en het Royal Philharmonic Orchestra namen samen ook het album A Love So Beautiful: Roy Orbison with The Royal Philharmonic Orchestra op, dat in november wereldwijd verscheen via Sony Music en op nummer 2 binnenkwam in de hitlijsten in het Verenigd Koninkrijk.

Deze concertenreeks zal zowel trouwe als nieuwe fans de kans geven om een van de meest iconische en meest besproken figuren van de muziekgeschiedenis te aanschouwen op een ongelofelijk spectaculaire en unieke manier en daarbij Orbison en zijn typische - drie-octaven bereikend - stembereik te beleven alsof hij er zelf bij is. Denkend daarbij aan nummers zoals Oh Pretty Woman, You Got It, Only The Lonely, Crying, I Drove All Night, It’s Over en In Dreams (eveneens de tourtitel) alsook A Love So Beautiful, het nummer dat de inspiratie vormde voor de samenwerking met het Royal Philharmonic Orchestra.

De unieke ‘In Dreams: Hologram Tour 2018’ rond het werk van Roy Orbison komt, samen met het Sinfonia Rotterdam orkest, naar de Stadsschouwburg in Antwerpen op woensdag 25 april 2018. Tickets zijn beschikbaar vanaf morgen om 9u. Een uniek en niet te missen spektakel, wees er snel bij!

Published 20/12/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!
Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be