arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Ronnie Flex & Deuxperience
23 dec 2018 - Ancienne Belgique, Brussel

Voorprogramma: K1D
Opening deuren: 19:00

Ronell Langston Plasschaert, oftewel Ronnie Flex, geldt als boegbeeld van een nooit eerder geziene en succesvolle generatie hiphop artiesten in Nederland. Zijn genre-overstijgende releases vinden keer op keer hun weg naar de hitlijsten in zowel Nederland als België. Aanstaande zaterdag zal de Nederlandse rapper eerst Pukkelpop in vuur en vlam zetten, om dan op zondag 23 december naar ons land terug te keren voor een energieke show in de Ancienne Belgique.

Nadat België kennismaakt met Drank & Drugs, de superhit met Lil’ Kleine, bereikt al snel ook ander werk van de rapper ons land. Denk aan nummers als Energie, Blijf Bij Mij en Plek Als Dit. Met zijn tweede langspeler Rémi (2017) gooit Ronnie Flex grote ogen en wordt hij bekroond met een Edison award voor ‘Beste Album’ en ‘Beste Hiphop’. Met zijn eigen instrument 'autotune' en ondersteund door een fenomenale 9-koppige liveband, genaamd Deuxperience, komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Het succes bezorgt hem optredens op de grootste festivals zoals Pinkpop, Lowlands en Pukkelpop. Begin maart nog brak het rapfenomeen het record van meest gestreamde track binnen één dag in Nederland (650.000) met het nummer Fan. Er bestaat geen twijfel over: Ronnie Flex is hot!

Ronnie Flex & Deuxperience keert terug naar ons land voor een vervroegd kerstfeest vol hits en dansbare beats! Afspraak op zondag 23 december in de Ancienne Belgique! 

Published: 14/08/2018

Ticketinfo