arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Roger Waters
11 mei 2018 - Sportpaleis, Antwerpen

Tour: Us + Them
Opening deuren: 18:30

Timing
PART ONE: 20.20 – 21.20
PART TWO: 21.40 – 23.00

Eerder deze maand kondigde Roger Waters aan dat hij zijn gelauwerde ‘Us + Them’ tour in 2018 naar ons land brengt. De vraag naar tickets voor het concert op vrijdag 11 mei in het Antwerps Sportpaleis is groot, daarom wordt er een extra concert toegevoegd. Roger Waters staat niet alleen op vrijdag 11 mei, maar ook op zaterdag 12 mei in het Sportpaleis in Antwerpen! Tickets daarvoor zijn vanaf vrijdag 27 oktober om 11u te koop!

Roger Waters, levende legende en het creatieve brein van legendarische rockband Pink Floyd, teasde onlangs nog hij dat zijn Us + Them tour in 2018 naar Europa zou brengen. Er waren al enkele data bekend gemaakt, en vandaag voegt hij daar extra steden in het voorjaar van 2018 aan toe. België is daar uiteraard bij! Op vrijdag 11 mei brengt hij zijn nieuwe en baanbrekende Us + Them tour naar het Antwerps Sportpaleis.

Naast de ultieme classic rockklassiekers Wish You Where Here, Dark Side Of The Moon en The Wall komt tijdens de Us + Them tour ook zijn solowerk en nummers uit het nieuwste album Is This The Life You Really Want? aan bod. De tour die momenteel doorheen de VS trekt krijgt overal laaiend enthousiaste en positieve reviews, met een setlist die spectaculair genoemd wordt en een productie waarbij je ogen en oren te kort komt. Roger Water’s handelsmerk zijn straffe live shows met enkel de beste en modernste audiovisuele snufjes, een haarscherp geluid, en een inspirerende boodschap voor zijn publiek. Deze Us + Them show bewijst dat opnieuw. Hij staat als een huis.

De vorige Roger Waters tour The Wall Live (2010-2013) – 219 shows – werd wereldwijd door meer dan 4 miljoen fans bijgewoond. De meest winstgevende tour van en door een soloartiest in de geschiedenis. Een record!

Weetje van de dag: De tourtitel Us + Them verwijst naar het nummer Us And Them van het Pink Floyd album The Dark Side of the Moon uit 1974 waarvan meerdere miljoenen exemplaren verkocht werden.

Published 02/10/2017

Ticketinfo

Opgelet!

Gelieve er rekening mee te houden dat de uren vermeld op de reservatiepagina en/of bevestigingsmail kunnen afwijken van het package startuur.

Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien het concert of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het zaalticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden aan het registratiepunt met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal een week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor ophaling. De af te halen items zijn een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Uitgestelde Verzending
Voor de meeste evenementen die plaatsvinden na juli 2016 (raadpleeg voor meer details de infopagina van het evenement zelf) verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Dank voor je begrip!

Meer informatie:
www.teleticketservice.com
www.ilovemyticket.be