arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Rock Werchter 2020
02 jul 2020 - 05 jul 2020 - Festivalpark, Werchter

Het wordt een zomer zonder Rock Werchter. De Nationale Veiligheidsraad heeft vandaag beslist dat massa-evenementen tot 31 augustus niet toegelaten zijn in België. Het is de enige juiste beslissing. Ze overvalt ons niet. Het lag in de lijn der verwachting en we hebben er enkel groot begrip voor. De gezondheid en veiligheid van festivalgangers, van artiesten, van crew, van vrijwilligers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Zorg dragen voor jezelf en geliefden. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Wij keken net als jullie heel erg uit naar een geweldig Rock Werchter. Maar even zijn er nu belangrijkere dingen, toch?

Heb je een ticket voor Rock Werchter? We werken momenteel aan een regeling voor tickethouders. Onze ticketpartner Ticketmaster contacteert je van zodra deze volledig is uitgewerkt, naar alle waarschijnlijkheid binnen enkele dagen. Hou je mailbox in het oog. Bedankt voor je geduld.

Voor nu: blijf binnen, was je handen, hou afstand, zorg voor jezelf en mekaar. Dokters, verpleegkundigen, zorgverleners... zij zijn de helden van vandaag. Bedank en steun hen zoveel als mogelijk.

Wij kijken alvast vooruit, naar betere dagen. We gaan plannen maken voor volgende zomer. Want dan willen we er weer staan. Met een nieuwe topeditie van Rock Werchter. We kijken er naar uit jullie dan te zien.

Bedankt voor jullie support en begrip. Take care. Stay safe.

Published: 15/04/2020


OVER ROCK WERCHTER Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2020 plaats van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber. Weet meer via rockwerchter.be.