arrow-circle-down arrow-circle-left arrow-circle-right arrow-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up calendar cross facebook heart instagram magnifier pause play star-half star stop twitter youtube
Menu
Rita Ora
22 mei 2018 - Trix, Antwerpen

Voorprogramma: Raye, Kara Marni
Opening deuren: 19:00

Timing
KARA MARNI: 19.20 – 19.50
RAYE: 20.00 – 20.30
RITA ORA: 21.00 – 22.15

Met een arsenaal aan hits en in combinatie met haar acteercarrière kan Rita Ora als een multitalent beschouwd worden. De Britse zangeres kondigt vandaag leuk concertnieuws aan want op 22 mei komt ze naar Trix in Antwerpen voor een unieke show vol hits!

De wereld leert Rita Ora kennen dankzij de succesvolle samenwerking met DJ Fresh voor de wereldhit Hot Right Now. Het blijkt een voorproefje te zijn voor latere samenwerkingen met tal van andere wereldsterren waaronder Chris Brown (Body On Me), Tinie Tempah (R.I.P.”) en Iggy Azalea (Black Widow).

In 2012 verschijnt haar debuutalbum Ora met hitsingles How We Do (Party), R.I.P. en Radioactive. Meteen volgen uitnodigingen van DJ Fresh, Drake en Coldplay om mee op tournee te gaan. Ook de lijst met gewonnen muziekprijzen lijkt oneindig. Zo sleepte ze o.a. een MP3 Music Award, BMI Pop Award, BMI Urban Award, ASCAP Pop Music Award en Glamour Award in de wacht. Daarnaast werd ze ook genomineerd voor een MTV Music Award, BRIT Award en UK Music Video Award. Dat Rita Ora Hot Right Now is kan als een understatement worden gezien.

Rita Ora staat op dinsdag 22 mei 2018 op het podium van Trix in Antwerpen.

Published 30/10/2017

Ticketinfo